Gelatine-art een workshop van 2 dagdelen
Met behulp van gelatine, sheets, bloemenstelen, kleurstofen en glitters maakt u prachtige, doorzichtige (gekleurde) werkstukken. Deze kunnen dienen als pronkstuk op uw taarten en/of cupcakes. De gelatine decoraties zijn oneindig houdbaar. Wij zorgen ervoor dat u met iets heel moois naar huis gaat en dat u ook thuis nog weet hoe u e.e.a. moet maken. Geen voorkennis nodig, iedereen kan dit! De workshop wordt gegeven in 2 dagdelen (op 2 verschillende dagen). Dit is nodig omdat de gelatine werkstuken na het eerste dagdeel ca. 6 uur moeten drogen, alvorens we ze in het 2e dagdeel verder kunnen versieren en in elkaar zetten.
U kunt kiezen uit de volgende workshops:

1. Eenvoudige bloemen en vlinders (voor beginners); u maakt bijv. een klaproos, een lelie, een baardiris en diverse vlinders.
2, Een tasje met strik, vlinder en/of bloem (voor beginners) geheel van gelatine.
3. Bloemen voor gevorderden; u maakt bijv. een anjer, roos, tulp, orchidee, etc. (deze bloemen zijn lastiger en meer werk om te maken).

Kosten € 60,00 per workshop, inclusief alle materialen en gebruik van gereedschappen.

Kijk voor alle overige informatie bij het menu-item ´algemene informatie workshops´.

 
 
 
 
 
 
 
 
Gelroos
Gelatinews8
GeltasIn december 2010 heb ik een workshop suikerbloemen gedaan bij Twinset en in februari 2011 een workshop gelatinebloemen.
De sfeer was erg ontspannen en gezellig en er werd niet op de klok bijgehouden of het al tijd was om te stoppen. Handig is ook dat je de materialen die worden gebruikt in de winkel kunt kopen als je dat wilt.
Beide workshops vond ik erg leuk en leerzaam. Je kunt hierna echt verder met het uitbreiden van je skills op dit gebied.

Heel veel succes met jullie leuke winkel en de workshops.

Groetjes,
Monique Boogaart
gelatinetaart1.JPG
gelatinetaart2.JPG